Kedves Látogató
Tisztelt Pácienseim

Sok szeretettel köszöntöm Önöket honlapomon!

Remélem, mind annak, aki a csodára vár, és annak is, aki már részesült benne, segíteni tudok személyes tapasztalataimmal is. Természetesen minden problémát, ami hölgyeket illetve párokat érinthet a gyermekvállaláson kívül is, személyes hangvételű, oldott légkörben igyekszem megoldani.

Több mint

0
Több mint
Terhesség
img

Foglaljon időpontot

Jöjjön el konzultációra
ONLINE BEJELENTKEZÉS

Szolgáltatások

Hogyan tudok segíteni

Méhnyak rákszűrés
Emlőrákszűrés
Ultrahangvizsgálat
Hüvelyi fertőzések diagnosztikája és kezelése
Mikrobiológiai tenyésztés
Chlamydia-, Ureaplasma-, és Mycoplasma-szűrés
HPV (human papillóma vírus) szűrése, tipizálása
Fogamzásgátlás, sürgősségi fogamzásgátlás, spirál felhelyezése, ellenőrzése
Vérzészavarok, menstruációs problémák kezelése
Családtervezési tanácsadás, teherbeesés előtti kivizsgálás
Változókori panaszok kezelése

Méhnyakrák-szűrés
Hüvely tisztasági fokának ellenőrzése, sz.e. helyreállítása
Termékeny időszak megjelölése
Ultrahangvizsgálat
Véralvadási rendellenességek vizsgálata
Immunológiai kivizsgálás
Genetikai vizsgálat

Hormonális kivizsgálás
Peteérés vizsgálata
Petevezeték-átjárhatósági vizsgálat (ultrahang-kontrasztanyagos átjárhatósági vizsgálat, HYCOSY)
Véralvadási rendellenességek vizsgálata
Immunológiai kivizsgálás
Genetikai vizsgálat
Andrológiai kivizsgálás, spermavizsgálat

konzultáció, tanácsadás, vizsgálatkérés, leletek kiértékelése az alábbiakról:
hormonális kivizsgálás
ultrahangvizsgálat
méhüregi – , petevezeték-átjárhatósági vizsgálat (ultrahang-kontrasztanyagos átjárhatósági vizsgálat, HYCOSY)
véralvadási rendellenességek vizsgálata
immunológiai kivizsgálás
genetikai vizsgálat
andrológiai kivizsgálás, spermavizsgálat

Ultrahangvizsgálatok (terhesség megállapítása, nyomonkövetése az I. trimeszterben)
Vetélések, magzati veszteség utáni nyomonkövetés
Terhességgel és szüléssel kapcsolatos tanácsadás

Akik már átélték a csodát

Visszajelzések

Kedves Doktornő, kedves leendő kismamák!

Hosszú, de kitartó utat követően jutottunk el a Doktornőhöz a Róbert kórházba. Előzőleg két másik intézetben voltunk, 6 inszemináció és 7 sikertelen ivf-en voltunk túl, amelyek során sajnos egyetlen alkalommal sem jutottunk el a pozitív tesztig. Fokozott NK volt az egyetlen kimutatható ok, de ennek kezelése ellenére sem akart jönni a Csoda, de kis pihenő alatt arra jutottunk, hogy 8 év küzdelem után is adunk még magunknak egy esélyt.

A Doktornő már az első találkozáskor nagyon kedves, alapos és bizalomkeltő volt, azt éreztem, hogy ő tud nejem segíteni. Alaposan átnézte a leleteimet, amit már én is kívülről fújtam és csak pár ismételt vizsgálatot kért, mivel már minden szükséges vizsgálatot korábban megcsináltattam. Előzőleg a rohanás, futószalag, oda nem figyelés és közöny fogadott mindenhol és ami a legrosszabb, hogy sehol nem voltak hajlandóak komplexen vizsgálni a problémát és orvosról-orvosra jártam, mert 1 végezte a lombikot, de ő nem hitt az immunológiában, egy másik doki a fokozott NK-ra smoflipidet és medrolt/prednisolont javasolt, de az összehangolás nálam volt. Most már tudom, hogy ezt így nem szabad, fontos, hogy legyen meg a komplexitás és az összehangolt folyamat, egy kézben, egy orvosnál. Ezt találtam meg a Doktornőnél! Az első punkciót követő beültetésből egy embrió meg is tapadt. Szinte el sem hittem, végre velem is megtörtént 8 év után a csoda!

Ma kaptam meg az elbocsátót a kórházból. Utolsó uh-on már pulzált a kis picink szíve! Nem hiszek a csillagok állásában, sem a spirituális dolgokban. Hiszem, hogy nálam Doktornő szakérteleme, odafigyelése, komplex gondolkodása, kollégái munkája hozta meg a pozitív eredményt. Mégegyszer hálásan köszönjük Doktornőnek a segítséget és kívánjuk, hogy nagyon sok sikert éljen át a világ legcsodálatosabb szakmájában!

Továbbá köszönetet mondok a Róbert kórház meddőségi dolgozóinak, kiváltképpen a biológus hölgyeknek, akik bár kicsit a háttérben vannak, de az ő munkájuk nélkülözhetetlen volt a boldogságunk elérésében. További sok sikereket kívánunk!

Szabó Csilla

Mind emberileg, mind szakmailag kiváló. Aki hozzá kerül nagyon jól jár!

dr. Vincze Judit

Mi is a Doktornőnek köszönhetjük ,hogy van egy egészséges fiunk.Nagyon szeretnénk egy testvért is de az újabb próbálkozáshoz megvárjuk, hogy a Doktornő ismét foglalkozzon lombikkal, mert eddigi próbálkozásaink kudarcba fulladtak.Hiányzott az + amit Ő tett hozzá. Másnál a lelki teher és minden más nagyon nehéz volt.Úgyhogy csak akkor lesz a kisfiamnak testvére ha Doktornő újra foglalkozik lombikkal.Szakmailag emberileg Ő kell. Mindenkinek szívemből csak ajánlani tudom. Amit jelent nekünk az az élet amink van így hárman…

KÖSZÖNÖM

Anett

Kedves Doktornő!

Nagyon sokat gondolok Önre. Talán emlékszik is rám. 2009 -2012-ig jártam Önhöz a BMC-be. Sajnos nem voltam túl szerencsés, mivel ikerterhességemet elveszítettem. De talpra álltam és igyekeztem összeszedni magam annyira hogy folytassam a kezelést de sajnos akkor már Ön nem volt a BMC-ben. Egy beültetésre elmentem de többre nem.Úgy gondoltam kell egy kis pihenő,ez 2013 Áprilisában volt. Elhelyezkedtem egy munkahelyre.

Májusban kiderült KISBABÁT várok!!! Csoda történt……. Azóta megszületett gyönyörű Kislányunk. Igaz hogy ez egy spontán terhesség volt,de szerettem volna ha értesül a hírről a Doktornő. Köszönöm Önnek a sok törődést,amit az évek alatt kaptam.

Minden jót kívánok.

Jánosiné

Kedves Eszter!

Örömmel látom, hogy az Ön családja is bővül. Soha nem felejtem el azt a mondatát, amikor a kislányától elbúcsúzott a folyosón és a rendelőben annyit mondott nekem, hamarosan maga is megtudja milyen és elmosolyodott. Azóta a kislányom már 3 éves és igen, megtudtam, nem lehetek elég hálás érte. Azóta már született egy kisfiam is spontán teherbeeséssel ?

Jó egészséget, sok erőt a munkához és boldogságot a családjához!

Hernek Orsolya

Kedves Doktornő!
Sokat gondoltunk Önre, amíg babázott, mert igazából csak hálásak lehetünk azért a sok küzdelemért és vizsgálatért amiket végig tetszett velünk izgulni. Ezen hosszú és viszontagságos küzdelmek végre meghozták azt amire vágytunk.

Januárban elvégeztettük az MLC vizsgálatot. Az NK sejtek száma magasabb volt, de az eredmény nem lett összeférhetetlen. Akkor úgy döntöttünk, hogy megvárjuk amíg a doktornő visszajön és addigra eldöntjük, hogy mit csinálunk majd, egyenlőre pihentetjük a témát. Ez annyira jól sikerült, hogy április elején ismét volt egy pozitív tesztünk. Aminek nagyon örültünk, de be kell valljam egyben rettegtünk is, hogy mi lesz az eredmény. Miután az előzőeknél arra tetszett biztatni, hogy ne húzzam a teszt elvégzését így eléggé az elején voltunk, az 5. hétben, amikor az Ön javaslatának megfelelően Pethő doktornő elindította az alkalmazott kezelést. Amilyen nehezen indult a várandósság eleje úgy szerencsére a kilenc hónap alatt nem volt különösebb problémám. Így a vártnál (12. 05.) kicsit korábban november 21-én 15.09-kor megszületett a kisfiúnk, Bálint 2860 grammal és 53 cm-el természetes úton.

Még egyszer szeretnénk megköszönni, azt a sok pozitív energiát és erőt, amit nyújtani tetszett és nem tetszett engedni, hogy feladjuk a küzdelmet. Kicsit érzelgősre sikeredett ez a levél, de hogy őszinte legyek én már kicsit kezdtem feladni a reményt, hogy valaha is megtapasztalhatom ezt az érzést és még mindig nehezen hiszem hogy végre sikerült, pedig naponta látom a bizonyítékát.

Köszönjük még egyszer,

Varga-Csákány Judit

Minden kedves leendő kismamának csak ajánlani tudom a Doktornőt! Saját tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy nemcsak szakmailag, de emberileg is végig segített azon a – sokszor rögös – ami a párokra vár amikor meddőségi problémával küzdenek. Együttműködésünk sikereként IVF beavatkozásból fogant Nimród fiamat nála is szültem. Azt gondolom, hogy gondosabb, megértőbb orvost nem találhattunk volna! Szülésem utáni spontán vetélésem nagyon nehéz időszakában is támaszom volt orvosilag és emberileg egyaránt.

Ha esetleg újabb gyermekáldást szeretnénk, mi csak hozzá fordulunk!

Kedves Eszter! Nem tudom szavakban kifejezni azt a hálát amit érzek, valahányszor a gyermekemre pillantok, karomban tarthatom. Köszönöm!

Krusslák-Mateovics Judit

A meddőségi kezelések során többször helyettesítette az orvosomat, akkor volt alkalmam találkozni a doktornővel, de szemernyi kétségem sem volt a szakértelmével kapcsolatban. Emberként is nagyon szimpatikus és nőként, anyaként jobban átérzi a helyzetünket. A vizsgálatok és a beavatkozások oldott hangulatban teltek, a kedvessége és határozottsága mindvégig sokat segített. Köszönet érte!

Remélem nemsokára én is Judit sorsára jutok és lesz egy, netán két lurkó, akik után rohangálhatok!

Mariann

21 évesen lettem kismama. Mondanom sem kell, hogy fogalmam sem volt a terhességgel kapcsolatos dolgokról, vizsgálatokról. Skriba doktornőt ajánlották ismerőseim. Első találkozásra nagyon szimpatikus volt, kicsit oldódott bennem a félelem és a zavar, amit szerintem minden nő átél nőgyógyászati vizsgálatok előtt. Majd végigkísérte egész terhességem. Ezalatt az idő alatt mindig türelmes és megértő volt velem, pedig nagyon feledékeny voltam, és szétszórt. Aztán jött a nagy nap. 12 órát voltam a szülőszobán és a legeslegprofibb ellátásban részesültem. A dr-nő ebben az időben is végig biztatott és segített lelkileg is. Miután kisfiam megszületett, többször is meglátogatott minket a szobánkban. Akinek csak tudom, mindenkinek őt ajánlom, nagyon szuper dokinak tartom!!

Kis Szilvia

Még többet szeretnél tudni, vagy segítségre van szükséged

Jelentkezz online egy személyes konzultációra
4.9
4,9 rating
4.9 / 5 (1100 értékelés alapján)
Kiváló94%
Nagyon jó6%
0%
Gyenge0%
Nagyon gyenge0%
5,0 rating
Zabán Dorottya
5,0 rating

A Doktornő nagyon kedves volt, oldott hangulatot teremtett. Alapos volt, mindent megbeszéltünk, átbeszéltünk. Szívesen ajánlom másnak is, ami meg is történt egy nap elteltével 🙂

Nagy Enikő
5,0 rating

Hogy csak egyszer voltam nála, azzal, hogy nem sikerül teherbe esnem, és rögtön terhes is lettem. 😀

Páciens