Szakmai önéletrajz, hozzászólások

szakmaiönéletrajz

Szakmai önéletrajz

2001-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. Szülészet-nőgyógyászati gyakornoki képzésemet az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán kezdtem, majd a Szt. Rókus Kórházban és az Állami Egészségügyi Központban folytattam. A Szülészet-Nőgyógyászati Szakvizsgán kiemelten teljesítettem 2009-ben.

Ekkor felvételt nyertem a Szt.János Kórház, Budai Meddőségi Központ orvoscsoportjába. Szülészeti hátterem is a Szt.János Kórház Szülészeti Osztálya volt.

A Budai Meddőségi Centrumban (BMC), az ország egyik vezető intézményében, teljeskörű meddőségi kivizsgálást és kezelést végzünk. A szülészet-nőgyógyászatnak ez a szűk, ám annál nehezebb területe áll a legközelebb a szívemhez.

2007-től a Magzati Diagnosztikai Központban is dolgozom párhuzamosan. Ennek keretében volt lehetőségem elmélyedni a Down-kór szűrés szakmai hátterében is. Az évek alatt, amit napjainkig is a Magzati Diagnosztikai Központban töltöttem, nagyszámú magzati ultrahang-vizsgálatot végeztem. Megszereztem mind a hazai, mind a nemzetközi jártassági-vizsgákat, vagyis a Fetal Medicine Foundation (FMF- a világ jelenleg egyik legelismertebb genetikai és ultrahang diagnosztikai intézménye) által akkreditált képesítéssel rendelkezem, mely intézet által kifejlesztett módszer a Down-kór szűrésének jelenlegi leghatékonyabb módszere.

2009-ben indítottam el a magánrendelésemet, a Gynefert Reprodukciós Központba tagozódva, ahol kiváló technikai háttérrel, szép környezetben, általános nőgyógyászattal, terhesgondozással és természetesen meddőségi problémákkal foglalkozom.

2012-ben született második gyermekem. Némi otthonlét után visszatérve, magánrendelésem keretében lehetőség van a teljeskörű meddőségi kivizsgálásra és az egyszerűbb meddőségi kezelésekre. A lombikprogramokat a Róbert Károly Magánkórház Meddőségi Részlegén végzem. Ugyanitt “Sikertelen terhesség” névvel ellátott rendelésemen a többszöri sikertelen IVF-en átesett ill. habituális vetélő pácienseinket fogadom. Természetesen a családtervezési tanácsadás, az általános nőgyógyászat és terhesgondozás szintén része a tevékenységemnek. Heti 2 alkalommal ultrahangos-rendelést  is végzek a Magzati Diagnosztikai Központban. http://www.ultrahangvizsgalat.hu/

eszter FB

8 thoughts on “Szakmai önéletrajz, hozzászólások

 1. Minden kedves leendő kismamának csak ajánlani tudom a Doktornőt!
  Saját tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy nemcsak szakmailag, de emberileg is végig segített azon a – sokszor rögös – ami a párokra vár amikor meddőségi problémával kűzdenek.
  Együttműködésünk sikereként IVF beavatkozából fogant Nimród fiamat nála is szültem. Azt gondolom, hogy gondosabb, megértőbb orvost nem találhattunk volna!
  Szülésem utáni spontán vetélésem nagyon nehéz időszakában is támaszom volt orvosilag és emberileg egyaránt.
  Ha esetleg újabb gyermekáldást szeretnénk, mi csak hozzá fordulunk!

  Kedves Eszter!
  Nem tudom szavakban kifejezni azt a hálát amit érzek, valahányszor a gyermekemre pillantok, karomban tarthatom.
  Köszönöm!

 2. A meddőségi kezelések során többször helyettesítette az orvosomat, akkor volt alkalmam találkozni a doktornővel, de szemernyi kétségem sem volt a szakértelmével kapcsolatban. Emberként is nagyon szimpatikus és nőként, anyaként jobban átérzi a helyzetünket. A vizsgálatok és a beavatkozások oldott hangulatban teltek, a kedvessége és határozottsága mindvégig sokat segített. Köszönet érte!
  Remélem nemsokára én is Judit sorsára jutok és lesz egy, netán két lurkó, akik után rohangálhatok!

 3. 21 évesen lettem kismama. Mondanom sem kell, hogy fogalmam sem volt a terhességel kapcsolatos dolgokról, vizsgálatokról. Skriba doktornőt ajànlottàk ismerőseim. Első találkozásra nagyon szimpatikus volt, kicsit oldódott bennem a fèlelem és a zavar, amit szerintem minden nő átél nőgyógyászati vizsgálatok előtt. Majd végigkísérte egész terhességem. Ezalatt az idő alatt mindig türelmes és megértő volt velem, pedig nagyon feledékeny voltam, és szétszórt. Aztán jött a nagy nap. 12 órát voltam a szülőszobán és a legeslegprofibb ellátásban részesültem. A dr-nő ebben az időben is végig bíztatott és segített lelkileg is. Miutan kisfiam megszületett, többször is meglátogatott minket a szobánkban. Akinek csak tudom, mindenkinek őt ajánlom, nagyon szuper dokinak tartom!!

 4. Kedves Eszter!

  Örömmel látom, hogy az Ön családja is bővül. Soha nem felejtem el azt a mondatát, amikor a kislányától elbúcsúzott a folyosón és a rendelőben annyit mondott nekem, hamarosan maga is megtudja milyen és elmosolyodott. Azóta a kislányom már 3 éves és igen, megtudtam, nem lehetek elég hálás érte. Azóta már született egy kisfiam is spontán teherbeeséssel 🙂
  Jó egészséget, sok erőt a munkához és boldogságot a családjához!

 5. Kedves Doktornő!
  Nagyon sokat gondolok Önre.
  Talán emlékszik is rám.
  2009 -2012-ig jártam Önhöz a BMC-be.
  Sajnos nem voltam túl szerencsés,mivel ikerterhességemet elveszítettem.
  De talpra álltam és igyekeztem összeszedni magam annyira hogy folytassam a kezelést de sajnos akkor már Ön nem volt a BMC-ben.Egy beültetésre elmentem de többre nem.Úgy gondoltam kell egy kis pihenő,ez 2013 Áprilisában volt.
  Elhelyezkedtem egy munkahelyre.
  Májusban kiderült KISBABÁT várok!!!
  Csoda történt…….
  Azóta megszületett gyönyörű Kislányunk.
  Igaz hogy ez egy spontán terhesség volt,de szerettem volna ha értesül a hírről a Doktornő.
  Köszönöm Önnek a sok törődést,amit az évek alatt kaptam.
  Minden jót kívánok.
  Tisztelettel
  Jánosiné

 6. Mi is a Doktornőnek köszönhetjük ,hogy van egy egészséges fiunk.Nagyon szeretnénk egy testvért is de az újabb próbálkozáshoz megvárjuk,hogy a Doktornő ismét foglalmozzon lombikkal,mert eddigi próbálkozásaink kudarcba fulladtak.Hiányzott az + amit Ő tett hozzà.Másnál a lelki teher és minden más nagyon nehéz volt.Úgyhogy csak akkor lesz a kisfiamnak testvére ha Doktornő újra foglalkozik lombikkal.Szakmailag embetileg Ő kell.Mindenkinek szívemből csak ajànlani tudom.Amit jelent nekünk az az élet amink van így hárman…KÖSZÖNÖM

 7. Mind emberileg, mind szakmailag kiváló. Aki hozzá kerül nagyon jól jár!

 8. Kedves Doktornő, kedves leendő kismamák!

  Hosszú, de kitartó utat követően jutottunk el a Doktornőhöz a Róbert kórházba. Előzőleg két másik intlzetben voltunk, 6 inszemináció és 7 sikertelen ivf-en voltunk túl, amelyek során sajnos egyetlen alkalommal sem jutottunk el a pozitív tesztig. Fokozott NK volt az egyetlen kimutatható ok, de ennek kezelése ellenére sem akart jönni a Csoda, de kis pihenő alatt arra jutottunk, hogy 8 év küzdelem után is adunk még magunknak egy esélyt.
  A Doktornő már az első találkozáskor nagyon kedves, alapos és bizalomkeltő volt, azt éreztem, hogy ő tud nejem segíteni. Alaposan átnézte a leleteimet, amit már én is kívülről fújtam és csak pár ismételt vizsgálatot kért, mivel már minden szükséges vizsgálatot korábban megcsináltattam. Előzőleg a rohanás, futószalag, oda nem figyelés és közöny fogadott mindenhol és ami a legrosszabb, hogy sehol nem voltak hajlandóak komplexen vizsgálni a problémát és orvosról-orvosra jártam, mert 1 végezte a lombikot, de ő nem hitt az immunológiában, egy másik doki a fokozott NK-ra smoflipidet és medrolt/prednisolont javasolt, de az összehangolás nálam volt. Most már tudom, hogy ezt így nem szabad, fontos, hogy legyen meg a komplexitás és az összehangolt folyamat, egy kézben, egy orvosnál. Ezt találtam meg a Doktornőnél! Az első punkciót követő beültetésből egy embrió meg is tapadt. Szinte el sem hittem, végre velem is megtörtént 8 év után a csoda!
  Ma kaptam meg az elbocsátót a kórházból. Utolsó uh-on már pulzált a kis picink szíve!
  Nem hiszek a csillagok állásában, sem a spirituális dolgokban. Hiszem, hogy nálam Doktornő szakértekeme, odafigyelése, komplex gondolkodása, kollegái munkája hozta meg a pozitív eredményt. Mégegyszer hálásan köszönjük Doktornőnek a segítséget és kívánjuk, hogy nagyon sok sikert éljen át a világ legcsodálatosabb szakmájában!
  Továbbá köszönetet mondok a Róbert kórház meddőségi dolgozóinak, kiváltképpen a biológus hölgyeknek, akik bár kicdisit a háttérben vannak, de az ő munkájuk nélkülözhetel volt a boldogságunk elérésében. További sok sikereket kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.