Online bejelentkezés

Tisztelt Pácienseim! 

Rendelésem a megszokott módon, teljes kapacitással üzemel a 1134 Budapest, Szabolcs u. 26-28. szám alatt, a NEIDAN Egészségközpontban. Várom Önöket a járványügyi előrásokat betartva (maszk, fertőtlenítés, védelem), Megkérjük pácinseinket, hogy kísérő nélkül érkezzenek! Eddigiekhez hasonlóan online bejelentkezés szükséges, Telefonon keresztül nem lehetséges. Kérem továbbra is tartsák szem előtt, hogy 24 órán belüli lemondás, vagy nem-megjelenés esetén a foglalt vizsgálat alapdíja (20.000 Ft v. 30.000 Ft) kiszámlázásra kerül. Megértésüket köszönjük. Lemondani a visszaigazoló emailben kapott lemondó linken keresztül lehet. Amennyiben ez nem lehetséges, kérem jelezzék a drskribaeszter@gmail.com címre!
Méhüregi feltöltést igénylő vizsgálatok (virtuális HSC: méhtükrözés, HyCoSy: petevezeték-átjárhatósági) bejelentkezésének feltétele a 3 hónapnál nem régebbi negatív hüvelyváladék-tenyésztés. A vizsgálat időpontja ciklushoz kötött, így a menzesz vége utáni 1 héten belül lehet elvégezni. 28 napos ciklus esetén 6.-13.napon, 26 napos ciklusnál 6.-11.napon. Amennyiben nem érhető el szabad időpont az optimális intervallumban, kérjük, a drskribaeszter@gmail.com email-címen jelezze! felvesszük Önnel  a Kapcsolatot és lehetőségeinkhez mérten igyekszünk megoldani a helyzetet.
Időpontlemondás a visszaigazoló emailben kapott lemondó linken keresztül lehetséges. Amennyiben ez nem lehetséges, kérem jelezzék a drskribaeszter@gmail.com címre!
RENDELÉST, FOGLALÁST ÉRINTŐ KÉRDÉSEIKET  FELTEHETIK A 06-30-0829572-S TELEFONSZÁMRA ÍRT SMS ÚTJÁN, vagy a drskribaeszter@gmail.com emailre írt üzenettel TUDJÁK IGÉNYÜKET JELEZNI. A KÉRÉSEKET RENDELÉSI IDŐBEN DOLGOZZUK FEL. Megkérjük Önöket, hogy leleteiket ne küldjék el emailben, hacsak nem kifejezetten kérjük! Egyrészt adataikra érdemes vigyázni. Másrészt Ezek értékelése, megválaszolása felelősségteljes munka, az előzmények ellenőrzése mellett történik. Erre megfelelő körülményeket a rendelés alatt tudunk biztosítani. Ezért kérjük, hogy személyesen, egyszerre az összes kért leletükkel együtt konzultálhassunk.
Árakról jelen honlap “Árak”(https://drskribaeszter.hu/arak/ ) Menüpontja alatt talál információt,