Online bejelentkezés

Tisztelt Pácienseim! 
Rendelésem a megszokott módon, teljes kapacitással üzemel. Várom Önöket a járványügyi előrásokat betartva (maszk, fertőtlenítés, védelem), Eddigiekhez hasonlóan online bejelentkezés szükséges, Telefonon keresztül nem lehetséges. Megkérjük pácinseinket, hogy kísérő nélkül érkezzenek, maszkot hozzanak magukkal, vagy takarják el más módon az orrot és szájat! 
Méhüregi feltöltést igénylő vizsgálatok (virtuális HSC: méhtükrözés, HyCoSy: petevezeték-átjárhatósági) bejelentkezésének feltétele a 3 hónapnál nem régebbi negatív hüvelyváladék-tenyésztés. A vizsgálat időpontja ciklushoz kötörr, így a menzesz vége utáni 1 héten belül lehet elvégezni. 28 napos ciklus esetén 6.-13.napon, 26 napos ciklusnál 6.-11.napon.

 

 a 1134 Budapest, Szabolcs u. 26-28. szám alatt, a NEIDAN Egészségközpontban várom Önöket. Kérem továbbra is tartsák szem előtt, hogy 24 órán belüli lemondás, vagy nem-megjelenés esetén a foglalt vizsgálat alapdíja (18.000 Ft v. 25.000 Ft) kiszámlázásra kerül! Megértésüket köszönjük.
Megkérjük Önöket, hogy leleteiket ne küldjék el emailben, hacsak nem kifejezetten kérjük! Egyrészt adataikra érdemes vigyázni. Másrészt Ezek értékelése, megválaszolása felelősségteljes munka, az előzmények ellenőrzése mellett történik. Erre megfelelő körülményeket a rendelés alatt tudunk biztosítani. Ezért kérjük, hogy személyesen, egyszerre az összes kért leletükkel együtt konzultálhassunk.
Árakról jelen honlap “Árak”(https://drskribaeszter.hu/arak/ ) Menüpontja alatt talál információt,